دوستان حقیقت این غم این است به دقت بخوانید روی کتابی که دست مجسمه آزادی است این متن را به انگلسی نوشته شده است .
Send us your brightest , your sharpest , your most intelligent , yearning to breathe free and submit to our authority . watch us trick them intowiping rich people’s asses . while we convince them it’s a land of opportunity
JULY IV
MDCCLXXVI
ترجمه این متن
"زرنگ ترین،زیرک ترین،باهوش ترین(افراد) را برای ما بفرستید، آرزو کنید تا آزادانه نفس بکشید و در برابر قدرت ما تسلیم شوید(منظور این است که اگر میخواهید آزادانه نفس بکشید باید در برابر قدرت ما تسلیم شوید). شعبده بازی ما را در از میان بردن مردم ثروتمند نادان نظاره کنید. هنگامی که ما آنها را متقاعد میکنیم، این زمین، زمین فرصت هاست(این قسمت هم منظورش اینه که ما ثروت رو از دست مردمی که نادان هستند بیرون می آوریم و اونها رو طوری متقاعد میکنیم که شما توانایی نگهداری ثروت رو ندارید و وقتی هم که ثروت رو از اونها گرفتیم به اونه میگوییم که زمین محل فرصت جویی است)."
و معنی آن به صورت ماشینی است
تماس با ما ارسال نظر درخشان تان ، نفس بیشترین، باهوش ترین، اشتیاق ترین شما را به رایگان و تسلیم به مقام ما است. فوت وفن ما در پاک کردن است لذا افراد ثروتمند هستند. در حالی که ما آنها را متقاعد میکنیم آنها در سرزمین فرصت ها هستند(یعنی آمریکا)
چهارم ژوئیه
MDCCLXXVI
و اصل داستان که مربوط به مشعلی که در دست راست این مجسمه است
این مجسمه نماد «تائیس» مــعــشـــوقـــه اسکندر است داستان اسکندر را که همه میدانند تائیس به خاطر حسادتی که داشت باعث شد اسکندر را وسوسه کنند تا تخت جمشید را به آتش بکشد
نماد شعله آتش هم همین است به آتش کشیدن ایران و یادآور کننده روزگار تلخ حقارت برای ما در ضمن مجسمه آزادی کاملا به طرف ایران است پس بدانید به این معنی است که مشعل خانمان سوز برای ایران همیشه روشن است و بدانید که همه جا ایران را مورد هدف قرار میگیرد به خودتان افتخار کنید که آنها تمام فکرشان فقط ایران است و زیر سلطه گرفتن ایران پس خودتان را دست کم نگیرید
و زیر پای مجسمه آزادی مستقیم به تخت سلیمان اشاره کرده است نه چیز دیگر به غول خودشان تخت حکومت پادشاه آخر الزمان دجال
طراح اصلی این مجسمه «فردریک آگوسته بارتولدی» مجسمهساز ماسون فرانسوی بود. البته سازه درونی آن را «الکساندر یفل» مهندس فرانسوی برج یفل طراحی نمود. مهندسان و طراحان دیگری نظیر «ژوزف پولیتزر» و «اوژن ویوله لودوک» نیز در جریان ساخت آن نقش داشتند.
ویژگی مشترک تمامی این مهندسان و طراحان عضویت در لژهای فراماسونری فرانسه بود. تا جیی که به عنوان مثال بسیاری از نماد شناسان برج یفل را یک «ابلیسک» فانتزی می دانند.
در ابتدا سازندگان فرانسوی آن اعلام نمودند که این مجسمه نماد «تائیس» مــعــشـــوقـــه اسکندر است. اما نکته ظریفی که در این میان نادیده ماند چیز دیگری بود که بعدها نشریه ماسون ترک آنرا فاش ساخت و آن شباهت بسیار زیاد چهره این مجسمه با «یسیس» اسطوره مصر باستان و الهه مورد تقدیس ماسونها بود. بعدها فردریک بارتلدی در پاسخ به انتقاد افرادی که بیان میداشتند این مجسمه از نظر فرم صورت به «تائیس» هیچ شباهتی ندارد گفت: من در طراحی این مجسمه از چهره مادر بیوه خودم الهام گرفته ام. آری! بارتلدی راست میگفت. ولی منظورش از مادر بیوه «یسیس» بود که در واقع مادر بیوه معنوی تمامی ماسونها منجمله خود او بود.
پس از انتقال این مجسمه به نیویورک امریکییها با هزینه ی نزدیک به 200 هزار دلار پیهی 46 متری از جنس گرانیت برای آن ساختند تا مجسمه را بر روی آن قرار دهند. حال که فراماسونهای فرانسوی برای امریکا سنگ تمام گذاشته بودند ناپسند مینمود اگر طراحان امریکیی دست روی دست می گذاشتند و البته در عمل نیز چنین نشد و درنهیت پیه گرانیتی آنها یک کپی محض از معبد کذیی سلیمان از آب در آمد. معبدی که ماسونها برای رسیدن به نظم نوین جهانی و تشکیل حکومت ماسونی - یهودی خویش بالاخره باید آنرا بر بقیی مسجد الاقصی بنا کنند. با این تفاسیر جی تعجب هم نخواهد داشت اگر ارتفاع این ساختمان 46 متر یعنی مجموع 33+ 13 (دو عدد مورد علاقه فراماسونها) باشد و خود تندیس نیز داری 168 پله به علاوه 1 نیم پله (مجموعآ 169 پله) باشد که بازدیدکنندگان را تا بالی برج راهنمایی کند! (169 = 13 X13)
بارتلدی بر روی تاج این مجسمه هفت شعاع نور قرار داد تا بیش از پیش نمادهای ماسونی این تندیس ننگ و نیرنگ را آشکار سازد. عدد هفت در کنار سمبلهای گوناگون نور از دیر باز ستوده مصریان باستان و یهودیان و کابالیستهای مصر زده بود. همانگونه که آن را در شمعدان هفت شاخه یهود «MENORAH» خورشید هفت شاخه مصریان و یا هفت ستاره منقوش در آسمان معبد سلیمان دیده